Fotoshoot

Fotoshoot met uw werkende jachthond!
 
Zoals verschillende mensen weten is fotografie een hobby van mij. Ik had een camera gekocht, las er veel over, volgde cursussen en nam de camera mee de natuur in.
Deze hobby is wat op de achtergrond geraakt doordat mijn andere hobby en passie, het werken met jachthonden, steeds meer tijd vergde.
Ik bleef wel fotograferen en kocht een nieuwe uitgebreide camera.
 
In juli 2017 was ik uitgenodigd om bij een jachthondenproef de foto’s te maken en het ging weer kriebelen. Wat was dat leuk om te doen: werkende jachthonden fotograferen!
Ik dacht: waarom zou ik deze 2 hobby’s niet kunnen combineren?
Ik ben hier over na gaan denken en uit gaan werken;
Een parktijk gerichte fotoshoot met een werkende hond op locatie!
Dit helemaal in overleg met de deelnemer, dus keuze uit locatie en wat voor soort wild. Er is altijd wild op voorraad. Wil je foto’s van je werkende hond maar geen wild? Dan kun je ook kiezen uit verschillende soorten dummy’s.
 
Voor deze fotoshoot trek ik ongeveer 1,5 à 2 uur uit. Het resultaat telt, dus hebben we meer tijd nodig, dan zal het iets langer duren. Ik heb altijd een helper mee op locatie dus kan ik mezelf volledig focussen op de foto’s. Prijs op aanvraag.
 
De fotoshoot is inclusief het gebruik van wild en koffie / thee op locatie.
Je krijgt dan tussen de 30 en 60 foto’s in een lage resolutie met watermerk. Deze zijn vrij te gebruiken. Uit deze serie kan je dan ongeveer 10 foto’s kiezen die worden nagestuurd in hoge resolutie zonder watermerk. Foto’s zijn dan eenvoudig te dowloaden via “we transfer”.
 
Voor een shoot met puppy’s, prijs op aanvraag. In plaats van wild nemen we wat leuke attributen mee.
 
Heb je meer honden? Of wil je bijvoorbeeld een fotoshoot tijdens je training, neem dan even contact met me op voor de mogelijkheden.
 
Heb je vragen? Neem dan contact met me op via PB of via mail: erik@www.huntingdogs.nl